luni, 31 martie 2014

Asta ma face sa ma intreb...


Oamenilor le place sä mãnânce carne pentru cã ei cred cã vor devani puternici ca un bivol, dar uitã cã bivolul mãnâncã iarbã. Nu te face sã te întrebi dacã nu cumva a mânca carne nu te ajutã cu nimic? Nu te face sã te întrebi, de ce animalele erbivore sunt atât de puternice fãrã sã mãnânce hranã animalã?


Printre motivele ce se invocã în defavoarea dietei vegetariene, se numarã şi motivul conform cãruia dacã nu mãnânci carne, nu vei fi puternic. Atunci, vã întreb, de ce se chinuie un leu atãt de mult sã prindã o gazelã? Este vegetarianã şi ea, nu-i aşa? Ce forţã ar putea sã aibã o gazela dacã se hrãneşte cu vegetale, încât un leu sã o piardã din ghearele lui? Nu cumva acest motiv vine dintr-o idee preconceputã?


Carnea îţi aduce numai o stare de disconfort şi boli. Animalele sunt organisme ca şi tine. Au avut o viaţã, au umblat şi au mâncat. Nu au crescut din pãmânt ca plantele. Au avut emoţii şi au gândit cu un creier asemãnãtor ţie. Nu mai mânca animale şi vei fi total satisfãcut de rezultate. Scapã de ideile preconcepute şi gândeşte tu. Nu mai lãsa pe alţii sã gândeascã pentru tine.

Un comentariu:

  1. cele mai mari animale sunt ierbivore: elefantul, bivolul, taurul, zimbrul, calul etc.

    RăspundețiȘtergere